Service

Wij bieden onze klanten niet alleen een comfortabel vakantie-appartement, wij bieden ook een goede service waar u altijd op kunt bouwen voor, tijdens en op de terugreis van uw vakantie. Vooraf kunt u zelf een up-to-date beeld vormen via onze blog op de website en wij zullen u uitgebreid informeren over uw aanstaande vakantie. Daarnaast hebben wij een aantal zaken voor u geregeld voor een prettig verblijf in Turkije.

1. Lokale partner

Onze lokale partner van Homes en Garden regelt voor u de schoonmaak, schone handdoeken en de verschoning van de bedden, twee maal per week. Zij hebben een 24-uurs dienst en kunnen u helpen met alle zaken in en rond om het appartement. Bijvoorbeeld als u de sleutel verloren bent of als er eventueel een storing is in het appartement.

2. Tuin

De tuin wordt wekelijks onderhouden en dagelijks het zwembad. Tevens kunt u gebruik maken van onze ligbedden en tuinmeubelen die bij het appartement horen.

3. Dokter

Hopelijk overkomt het u niet! Maar mocht u tijdens uw vakantie een klein ongelukje hebben gekregen, of dat u behoefte heeft aan een professionele medische verzorging. Maar ook wanneer u chronisch ziek bent en u tijdens uw vakantie medische ondersteuning nodig heeft. Is ons appartement aangesloten bij een lokale dokters praktijk. Deze praktijk wordt gepraktiseerd door een Turkse dokter die perfect Engels sprekend is, maar indien u de Engelse taal niet machtig bent kunt u zijn assistente het in het Nederlands prima uitleggen. Zij is namelijk van Nederlandse afkomst. De dokterspraktijk ligt eveneens in Hisarönü en indien noodzakelijk zal de dokter ook bij u op ( in het appartement )bezoek komen.

4. Media

Home sweet home. Wilt u toch geen programma missen of ’s avonds lekker relaxed in het appartement verblijven, kunt u geheel gratis gebruik maken van het abonnement van Canal Digital. Hier kunt u alle Nederlandse zenders ontvangen. Tevens is internet aanwezig in het appartement middels Wi-Fi.

5. Huurauto

Indien u ervoor kiest om zelfstandig de omgeving te verkennen, en wilt u gebruik maken van een huurauto. Laat het ons dan tijdig weten. Wij verzorgen voor u een huurauto inclusief verzekering.

6. Transfer

Heeft u een transfer nodig van en naar het vliegveld ook dit is voor u te regelen. U wordt opgehaald door een lokale partner (herkenbaar met een bordje waar u naam op staat) vervolgens wordt u voor het appartement afgezet en worden u koffers naar binnen gebracht.