Dé onvergetelijke en zon zekere vakantieplek in Turkije, waarbij prijs, kwaliteit en service met elkaar in harmonie zijn. Genieten in een sfeervolle regio waar wij garant kunnen staan voor een ontspannen, onbezorgde en plezierige vakantie in een natuurrijke omgeving.

Ons Verhaal

Klantvriendelijkheid en beleving omzetten naar een supervakantie, dat is ons motto.
Na jarenlang gewerkt te hebben in de dienstverlenende sector, willen wij u een hele mooie Turkse vakantiebeleving geven. Ons appartement MarSon in Fortress Park, is gelegen in een bosrijke omgeving in de plaats Hisarönü nabij de stad Fethiye. Wij bieden u graag onze kennis en tips aan van de reismogelijkheden en de faciliteiten in de omgeving.
Daarnaast bieden wij, vanuit ons beheer, ook andere appartementen aan voor verhuur.

Ons Bedrijf

Onze missie is om u een unieke vakantie te laten beleven, waar u na afloop van de vakantie met een super goed gevoel weer terug naar Nederland zal gaan.  Wij zeggen niets voor niets “wie eenmaal naar Hisarönü is afgereisd, zal zeker wil terug willen komen”.
Wij vinden dat u een onbezorgde en veilige vakantie moet kunnen beleven. Met deze twee uitgangspunten hebben wij voor ons “ de ideale plek onder de zon aangekocht “. En hierbij is ons geluk ook uw geluk” Türkiye MarSon is ook voor een stukje verantwoord ondernemen en daarom hebben wij een Foundation opgericht die gekoppeld is aan ons appartement. Concreet houdt dit in dat wij een gedeelte van de verhuuropbrengst geheel belangeloos, zullen  gaan inzetten om  kleinschalige actieve projecten te ondersteunen in de nabije omgeving van het appartement.  Ons doel is om Turkse kinderen een betere toekomst te geven.
Lees ook onze duurzame energie website www.turkiye-marson.nl/green-investments

Türkiye MarSon Foundation

Met overgaven onze behoeftige medemens en dier te helpen, zonder verwachtingen of tegenprestatie. Maar uit liefde.

Türkiye MarSon Green Investments

Uw energie partner voor een duurzame toekomst.
Wij adviseren voor het beste duurzame advies voor uw bedrijf en/of woning.

  • Zonne-energie systemen.
  • Project management voor (duurzame) energieprojecten.
  • Studies & presentaties voor duurzame energietoepassingen
  • MKB energie
  • Green Key Guard, uw eigen controle en bescherming van uw woning op afstand

 

 Turkiye MarSon Apartments | Marc Gloudemans en Sonja Paul

Ontdek, beleef en geniet van ons appartement

Wie eenmaal naar Hisarönü is afgereisd, komt zeker terug!

 

Het Appartment

Appartement MarSon is een comfortabel duplex appartement met een  gedeeld zwembad rustig gelegen aan de bosrand en op loopafstand van het authentieke dorp Hisarönü. Het appartement is een ideale uitvalsplek voor dagtrips en voor de benodigde ontspanning. 


De Omgeving

Naast genieten van uw eigen terras of zwembad, kunt u ook naar het nabij gelegen Ölüdeniz met zijn hagelwitte zandstrand en de befaamde Blue Lagoon gaan. Bent u in voor iets actiefs, dan raden wij de bekende wandelroute de Lycian Way aan of een dagtrip naar het Griekse Rhodos. Of dichter bij huis naar de sfeervolle typisch Turkse plaats, Fethiye met zijn prachtige wandelpromenade. 


Reserveren

Onbezorgd, makkelijk en snel uw vakantie reserveren door gebruik te maken van ons helder, transparant en betrouwbaar boekingssysteem waarbij heel overzichtelijk uw totaalprijs weergegeven wordt en u vooraf duidelijk weet waar u aan toe bent. Wie ooit in ons appartement is geweest zal zeker terug willen. 

Heeft u een vraag?

Wij nodigen u uit om ons een e-mail te sturen voor aanvullende informatie en/of vragen over vluchten naar ons appartement.