Evergreen apartment Hisarönü

Evergreen is een modern ontwikkeld vakantiepark van 28 luxe 3- en 4-kamer appartementen in Hisarönü, nabij de stad Fethiye aan de Turkse kust van de Egeïsche Zee. Het Evergreen appartementencomplex ligt op korte afstand (15 minuten) van het schitterende witte strand van Olüdeniz. Het is mooi gelegen met schitterende berggezichten op circa 400 meter boven zeeniveau nabij de dorpskern van Hisarönü en vrije natuur.

Het park biedt vrij gebruik van het grote zwembad met kindergedeelte, ligstoelen en parasols, fitnessruimte, sauna, douches en rustruimte. Er is geen horeca of disco op het park, het geen de rust ten goede komt. Het is slechts 3 minuten lopen naar de gezellige winkelstraten van het dorp welke ruim voorzien zijn van restaurant, toeristenshops en enkele ruim gesorteerde supermarkten. Het park is geschikt voor families met kinderen van alle leeftijden. U heeft gratis toegang tot internet via WIFI.

De ligging is zodanig dat u geen huurauto nodig heeft. Het dorp is enkele minuten lopen, vandaar brengen de minibussen (Dolmus) u waar u maar wilt voor een handvol Turkse Lira.

Op Evergreen geniet u van rust en luxe voorzieningen in een heerlijk klimaat, weg van de kolossale all-inclusive hotels en massatoerisme.

Dalaman airport is 50 minuten.

De Evergreen apartment is een perfecte plaats voor een rustige en sfeervolle vakantie. Het is een ruim opgezette appartement met alle benodigde comfort om een heerlijke vakantie te hebben.

DSC00902c   DSC03739g   CIMG0725b   IMG_0087

CIMG0088c   IMG_0088   CIMG0729b   CIMG0730b

prijzen en beschikbaarheid op aanvraag

 

 

Deze pagina delen: